Lirik Lagu Colong-Colongan – Ity Ashella

By | Mei 16, 2019

Lirik Lagu Colong-Colongan – Ity Ashella

Bengen memang durung demen
Nangapa sekien kangen
Aduh kakang diapakaken
Kula demen kulane kangen

Yen sedina durung telepon
Ati sun tambah ketuwon
Kaya katon klayab-klayabe
Lamon parek tek tubruk bae

Reff:
Manuk dara sing putih
Mlakune sempoyongan
Rasa rindu ning ati
Ketemu colong-colongan

Manuk puyuh sing ireng
Manjing ning jero kronjo
Bagen arang turu bareng
Asal seminggu ping pindo

Kula pengen barengan
Seranjang wong loroan

Yen sedina durung telepon
Ati sun tambah ketuwon
Kaya katon klayab-klayabe
Lamon parek tek tubruk bae

Reff:
Manuk dara sing putih
Mlakune sempoyongan
Rasa rindu ning ati
Ketemu colong-colongan

Manuk puyuh sing ireng
Manjing ning jero kronjo
Bagen arang turu bareng
Asal seminggu ping pindo

Kula pengen barengan
Seranjang wong loroan

Bengen memang durung demen
Nangapa sekien kangen
Aduh kakang diapakaken
Kula demen kulane kangen

Yen sedina durung telepon
Ati sun tambah ketuwon
Kaya katon klayab-klayabe
Lamon parek tek tubruk bae

Facebook Comments