Lirik Lagu Cukup Dadi Bukti – Dede Risty

Bagikan

Lirik Lagu Cukup Dadi Bukti – Dede Risty || Lirik Lagu Tarling 2022

CUKUP DADI BUKTI
Voc. Dede Risty
Cipt. Adjie Romansyah
Arr. Emek Aryanto

Apasih salahe due perasaan
Apasih salahe yen kula sayang

Pengen niba ning kembang
Nyatane ning godong garing
Apa sampean bli ngerti
Kula pengen kesanding

Sering ngupai harapan
Janji seindah berlian
Nuangaken madu cinta
Sing tek inung banyu mata

Reff:
Cinta… sing lawas tek pendem
Kanggo sampean…
Gawe nyiksa perasaan

Ati… sun rasane jrenjem
Waktu sampean…
Lagi demen wong lian

Cukup dadi bukti perasaan kula
Cuma ning impian ora dadi nyata..

Sering ngupai harapan
Janji seindah berlian
Nuangaken madu cinta
Sing tek inung banyu mata

Reff:
Cinta… sing lawas tek pendem
Kanggo sampean…
Gawe nyiksa perasaan

Ati… sun rasane jrenjem
Waktu sampean…
Lagi demen wong lian

Cukup dadi bukti perasaan kula
Cuma ning impian ora dadi nyata..

Pengen niba ning kembang
Nyatane ning godong garing
Apa sampean bli ngerti
Kula pengen kesanding

Sering ngupai harapan
Janji seindah berlian
Nuangaken madu cinta
Sing tek inung banyu mata

Official Video DEDE RISTY – CUKUP DADI BUKTI

Was this helpful?

0 / 0