Lirik Lagu Cukup Semene – Ela Nano Ryanto || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Januari 11, 2021

Lirik Lagu Cukup Semene – Ela Nano Ryanto || Lirik Lagu Tarling Ela Nano Ryanto

CUKUP SEMENE
Voc. Ela Nano Ryanto
Cipt. Amin Hermawan
Arr.

Jaluk apa kula lakoni
Pengene apa kula turuti
Jaga ning ati kanggo wong siji
Gawe lantaran sun rela neboni

Najan abot rasa demene
Tapi bli sanggup kenang larane
Jerite batin laka suarane
Mendot ning rasa sing dadi saksine

Bli ketahan banyu matane

Reff:
Kaya salah lan dosa
Ning segarane pang rasa
Langka… seusap sing nyata

Lamon temenan demen
Nangapa mung nyalahaken
Nyerah… sun bli nemen-nemen

Bokat wis dedalane
Cukup tekang semene…

Najan abot rasa demene
Tapi bli sanggup kenang larane
Jerite batin laka suarane
Mendot ning rasa sing dadi saksine

Bli ketahan banyu matane

Reff:
Kaya salah lan dosa
Ning segarane pang rasa
Langka… seusap sing nyata

Lamon temenan demen
Nangapa mung nyalahaken
Nyerah… sun bli nemen-nemen

Bokat wis dedalane
Cukup tekang semene…

Najan abot rasa demene
Tapi bli sanggup kenang larane
Jerite batin laka suarane
Mendot ning rasa sing dadi saksine

Bli ketahan banyu matane