Lirik Lagu Cuma Mantan – Ita DK

By | Desember 18, 2018

Lirik Lagu Cuma Mantan – Ita DK

Jujur ning ati sun masih demen ning sampeyan
Nanging kudu ngerti kien kula bli dewekan
Siji tek jaluk kudu bagi perasaan
Umpama ketemu masih bisa meduluran

Kula duwe laki duwe turunan
Bli mungkin duweni Mung cuma mantan…

Reff:
Jambu alas duh kakang jambu kemuning
Ninggal lawas kien kakang teka maning
Dudu tega klalen ning sumpah ora setia..
Kula nikah karena kakang ninggal lunga

Lempuyang kembange kuning
Kien kakang pengen kesanding
Ireng-ireng gula jawa
Sabar nunggu kula rangda

Siji tek jaluk kudu bagi perasaan
Umpama ketemu masih bisa meduluran

Kula duwe laki duwe turunan
Bli mungkin duweni mung cuma mantan…

Reff:
Jambu alas duh kakang jambu kemuning
Ninggal lawas kien kakang teka maning
Dudu tega klalen ning sumpah ora setia..
Kula nikah karena kakang ninggal lunga

Lempuyang kembange kuning
Kien kakang pengen kesanding
Ireng-ireng gula jawa
Sabar nunggu kula rangda

Jujur ning ati sun masih demen ning sampeyan
Nanging kudu ngerti kien kula bli dewekan
Siji tek jaluk kudu bagi perasaan
Umpama ketemu masih bisa meduluran

Kula duwe laki duwe turunan
Bli mungkin duweni Mung cuma mantan…

Facebook Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *