Lirik Lagu Dagang Pindang – Sultan Trenggono || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Juni 28, 2020

Lirik Lagu Dagang Pindang – Sultan Trenggono || Lirik Lagu Sultan Trenggono

DAGANG PINDANG
Voc. Sultan Trenggono
Cipt. Sultan Trenggono
Arr. Tanu Al Ibnu

Nasiiibbb…
Kaberan temen….
Due demenen… Ngraupi wirang…

Tega sira pancen tega
Hiyanat cinta…
Apa sih sengaja
Nyakiti kita…

Rasa isin campur wirang
Gepok ning badan…
Sun duwe demenan ngraupi wirang

Reff:
Senok pernah jaluk gelang
Sun rela bobok celengan
Rumasa kita wong langka
Rela korban jiwa raga

Dilawani dagang pindang
Ora isan ora wirang
Tapi apa sing tek trima
Lara wirang sing tek rasa

Endase koyoan kabeh
Demenan selingkuh bae
Mlaku ora katon dalan
Akibat peteng delengan

Sampe ilang nafsu mangan
Dilelara ning demenan
Atin sun rasane lara
Kecewa gawe nelangsa

Rasa isin campur wirang
Gepok ning badan…
Sun duwe demenan ngraupi wirang

Reff:
Senok pernah jaluk gelang
Sun rela bobok celengan
Rumasa kita wong langka
Rela korban jiwa raga

Dilawani dagang pindang
Ora isan ora wirang
Tapi apa sing tek trima
Lara wirang sing tek rasa

Endase koyoan kabeh
Demenan selingkuh bae
Mlaku ora katon dalan
Akibat peteng delengan

Sampe ilang nafsu mangan
Dilelara ning demenan
Atin sun rasane lara
Kecewa gawe nelangsa