Lirik Lagu Dagang Srabi – Ery Buyyut

By | Februari 4, 2019

Lirik Lagu Dagang Srabi – Ery Buyyut

Arep cukupe dalan sing endi
Due laki kerjane mabok lan judi
Mangkat esuk balike jam siji bengi
Rabi takon jawabe ora ngeladeni

Dilawani rabi dagang srabi
Ora isin demi anak karo laki
Angger bae anak rabi masih klantih
Bati srabi ntok go mabok lan judi

Reff:
Aduh kakang sampean coba elinga
Kula wong wadon kari pusinge
Mabok lan judi bli mari-mari
Nyiksa ning anak lan rabi

Anda-anda duh kakang kayune jati
Bebek ireng ucul sing kandang
Wong rumah tangga bli wajib mati
Yen bli seneng ayu kang jage pegatan

Dilawani rabi dagang srabi
Ora isin demi anak karo laki
Angger bae anak rabi masih klantih
Bati srabi ntok go mabok lan judi

Reff:
Aduh kakang sampean coba elinga
Kula wong wadon kari pusinge
Mabok lan judi bli mari-mari
Nyiksa ning anak lan rabi

Anda-anda duh kakang kayune jati
Bebek ireng ucul sing kandang
Wong rumah tangga bli wajib mati
Yen bli seneng ayu kang jage pegatan

Arep cukupe dalan sing endi
Due laki kerjane mabok lan judi
Mangkat esuk balike jam siji bengi
Rabi takon jawabe ora ngeladeni

Dilawani rabi dagang srabi
Ora isin demi anak karo laki
Angger bae anak rabi masih klantih
Bati srabi ntok go mabok lan judi

Facebook Comments