Lirik Lagu Daster Soek – Asep Kriwil || Lirik Lagu Tarling

By | Maret 15, 2020

Lirik Lagu Daster Soek – Asep Kriwil || Lirik Lagu Asep Kriwil

DASTER SOWEK
Voc. ASep Kriwil
Cipt. Zale RM
Arr. Casyadi CN

Ayu lan wangine…
Coba gah nok…. Kanggo lakine…

Ayune kanggo wong lian
Wangine kanggo wong sejen
Wis bubrak bore e wis mambu kringete
Sing kebagian lakine…

Yen ayu nggo poto propil
Potoe laki bloli ngintil
Yen bengi lakine jaluk ngomonge wis ngantuk
Diambung wangi… wangi obat lamuk

Reff:
Jalan halan lunga karo bature
Borean nyandang seporete
Jalan jalan lunga karo wong lian
Lipstikan lenga wangian

Ari ning umah nglambruk kaya kandek
Nggo laki cuma nganggo daster sowek

Yen ayu nggo poto propil
Potoe laki bloli ngintil
Yen bengi lakine jaluk ngomonge wis ngantuk
Diambung wangi… wangi obat lamuk

Reff:
Jalan halan lunga karo bature
Borean nyandang seporete
Jalan jalan lunga karo wong lian
Lipstikan lenga wangian

Ari ning umah nglambruk kaya kandek
Nggo laki cuma nganggo daster sowek

Ayune kanggo wong lian
Wangine kanggo wong sejen
Wis bubrak bore e wis mambu kringete
Sing kebagian lakine…

Yen ayu nggo poto propil
Potoe laki bloli ngintil
Yen bengi lakine jaluk ngomonge wis ngantuk
Diambung wangi… wangi obat lamuk