Lirik Lagu Di Antup Kemarang – Susy Arzetty

Diposting pada

Senok aja kaget yen akeh emboke
Sebab bapanira laris akeh rabine
Sering dioncog maru lantaran cemburu
Tapi tek gawa mesem resiko laki wong ganteng

Reff :
Pengen weru beli rasane wong wayuan
Larane luih karo diantup kemarang
Ana panas ana sakit tapi bli jerit

Kadang kadang ati lok digawe kecewa
Nafsu wis gede musuh e laka
Ora disangka nasibe badan lakine barengan

Sering dioncog maru lantaran cemburu
Tapi tek gawa mesem resiko laki wong ganteng

Reff :
Pengen weru beli rasane wong wayuan
Larane luih karo diantup kemarang
Ana panas ana sakit tapi bli jerit

Kadang kadang ati lok digawe kecewa
Nafsu wis gede musuh e laka
Ora disangka nasibebadan lakine barengan

Senok aja kaget yen akeh emboke
Sebab bapanira laris akeh rabine
Sering dioncog maru lantaran cemburu
Tapi tek gawa mesem resiko laki wong ganteng