Lirik Lagu Di Antup Kemarang – Susy Arzetty

Bagikan

Senok aja kaget yen akeh emboke
Sebab bapanira laris akeh rabine
Sering dioncog maru lantaran cemburu
Tapi tek gawa mesem resiko laki wong ganteng

Reff :
Pengen weru beli rasane wong wayuan
Larane luih karo diantup kemarang
Ana panas ana sakit tapi bli jerit

Kadang kadang ati lok digawe kecewa
Nafsu wis gede musuh e laka
Ora disangka nasibe badan lakine barengan

Sering dioncog maru lantaran cemburu
Tapi tek gawa mesem resiko laki wong ganteng

Reff :
Pengen weru beli rasane wong wayuan
Larane luih karo diantup kemarang
Ana panas ana sakit tapi bli jerit

Kadang kadang ati lok digawe kecewa
Nafsu wis gede musuh e laka
Ora disangka nasibebadan lakine barengan

Senok aja kaget yen akeh emboke
Sebab bapanira laris akeh rabine
Sering dioncog maru lantaran cemburu
Tapi tek gawa mesem resiko laki wong ganteng

Was this helpful?

0 / 0

Tinggalkan Balasan 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *