Lirik Lagu Di Balsem – Dewi Kirana

By | Mei 29, 2019

Lirik Lagu Di Balsem – Dewi Kirana

Kakang aja dengak bae
Arep kapan kakang deluke
Numpak pedati mudun ning trisi
Kula bli sanggup di poligami

Coba kang rendah pikire
Aja nyontohi kanggo anake
Mabok bokong bli bosen bosen
Rabi dewek sampe diangguraken

Reff:
Yen laki maksa arep wayuan
Sun arep luruh balsem anyaran
Najan gantian wadon sing ayu
Angger pada mengkonon iku

Coba kang rendah pikire
Aja nyontohi kanggo anake
Mabok bokong bli bosen bosen
Rabi dewek sampe diangguraken

Reff:
Yen laki maksa arep wayuan
Sun arep luruh balsem anyaran
Najan gantian wadon sing ayu
Angger pada mengkonon iku

Coba kang rendah pikire
Aja nyontohi kanggo anake
Mabok bokong bli bosen bosen
Rabi dewek sampe diangguraken

Facebook Comments