Lirik Lagu Dianggep Selingan – Iis Dalifah

By | Desember 25, 2018

Lirik Lagu Dianggep Selingan – Iis Dalifah

Rasa getune ning guri
Demeni wong due rabi
Kula dianggap selingan
Blenake wayah giliran

Sekiyen kakang wis tega
Rabi teka klalen kula
Arep sambat sambat sapa
Sun ngandung anake dika

Reff:
Banyu ning mata netese sun ora krasa
Batin kesiksa sungkan urip mati ya ora
Janjine kakang jare arep megat rabine
Mlesed janjine kula sing dadi korbane

Lara ning ati….. Getune setengah mati….

Sekiyen kakang wis tega
Rabi teka klalen kula
Arep sambat sambat sapa
Sun ngandung anake dika

Reff:
Banyu ning mata netese sun ora krasa
Batin kesiksa sungkan urip mati ya ora
Janjine kakang jare arep megat rabine
Mlesed janjine kula sing dadi korbane

Lara ning ati….. Getune setengah mati….

Rasa getune ning guri
Demeni wong due rabi
Kula dianggap selingan
Blenake wayah giliran

Sekiyen kakang wis tega
Rabi teka klalen kula
Arep sambat sambat sapa
Sun ngandung anake dika

Facebook Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *