Lirik Lagu Dikawin Tangga – Sem Arjuna

By | Maret 8, 2019

Lirik Lagu Dikawin Tangga – Sem Arjuna

Yen difikiri gawe lara ning ati
Yen dirasa rasa sun tambah lara
senok tega mutusaken cinta
Tanpa salah lan uga tanpa dosa

Apa memang senok sengaja
Nikah kro pilihane wong tua
Sing gawe nyesek ning jero dada
Sira nikah karo tangga sebelah

Reff:
Nok kakang rasa wirang
Rasa isin karna bli sida kawin
Bokat dadi nasibe
Wis ping pindo kula slalu gagal jodo

Duh gusti kang maha kuasa
Paringana kula wadon kang setia

Apa memang senok sengaja
Nikah kro pilihane wong tua
Sing gawe nyesek ning jero dada
Sira nikah karo tangga sebelah

Reff:
Nok kakang rasa wirang
Rasa isin karna bli sida kawin
Bokat dadi nasibe
Wis ping pindo kula slalu gagal jodo

Duh gusti kang maha kuasa
Paringana kula wadon kang setia

Yen difikiri gawe lara ning ati
Yen dirasa rasa sun tambah lara
senok tega mutusaken cinta
Tanpa salah lan uga tanpa dosa

Apa memang senok sengaja
Nikah kro pilihane wong tua
Sing gawe nyesek ning jero dada
Sira nikah karo tangga sebelah