Lirik Lagu Dipisah Mertua – Emek Aryanto

By | Februari 28, 2019

Lirik Lagu Dipisah Mertua – Emek Aryanto

Wong lanang lara atine
Takon salah dipegat rabine
Batin nangis bli metu banyu mata
Rumah tangga dipisah mertua

Wong wadon nutup matane
Kaya bli melas karo anake
Ngorbanaken cinta karna hasutan
Rumah tangga hancur langka lantaran

Kaya gledeg ketiga sira jaluk pegat tamba
Pasti kenang hasutan wong ketelu ning guri layar
wong lanang lara atine

Reff:
Memang jodoh kuasa illahi
Dudu perpisahan sing tek getuni
Tapi yen deleng anak bli tega dadi korban

Ora ribut ora tukaran
Wingi masih sayang sayangan
Sekien ketekan suarat sing pengadilan

Wong lanang lara atine

Reff:
Memang jodoh kuasa illahi
Dudu perpisahan sing tek getuni
Tapi yen deleng anak bli tega dadi korban

Ora ribut ora tukaran
Wingi masih sayang sayangan
Sekien ketekan suarat sing pengadilan

Wong lanang lara atine
Takon salah dipegat rabine
Batin nangis bli metu banyu mata
Rumah tangga dipisah mertua

Wong wadon nutup matane
Kaya bli melas karo anake
Ngorbanaken cinta karna hasutan
Rumah tangga hancur langka lantaran

Kaya gledeg ketiga sira jaluk pegat tamba
Pasti kenang hasutan wong ketelu ning guri layar
wong lanang lara atine

Facebook Comments