Lirik Lagu Doyan Mabok – Ayo Suwaryo || Lirik Lagu Tarling 2020

By | April 20, 2020

Lirik Lagu Doyan Mabok – Ayo Suwaryo || Lirik Lagu Ayo Suwaryo

DOYAN MABOK
Voc. Ayo Suwaryo
Cipt. Juned Kancil
Arr. Cangklek Group

Kegila gila urip wong doyan maen
Anak rabi sampe klalen
Balike yen durung bengi…
Ninggal anak karo rabi

Langka isin wirange nggal dinane mabok bae
Sampe wis entok entokan
Lantarane kanggo maen…
Anak rabi sampe klalen

Reff:
Bonggane sapa due laki doyan judi
Sgala sgala diadoli
Kanggo modale sukiki

Bonggane sapa due laki doyan mabok
Kanggo batur reang tombok
Kanggo rabi mung secrowok

Langka isin wirange nggal dinane mabok bae
Sampe wis entok entokan
Lantarane kanggo maen…
Anak rabi sampe klalen

Reff:
Bonggane sapa due laki doyan judi
Sgala sgala diadoli
Kanggo modale sukiki

Bonggane sapa due laki doyan mabok
Kanggo batur reang tombok
Kanggo rabi mung secrowok

Kegila gila urip wong doyan maen
Anak rabi sampe klalen
Balike yen durung bengi…
Ninggal anak karo rabi

Langka isin wirange nggal dinane mabok bae
Sampe wis entok entokan
Lantarane kanggo maen…
Anak rabi sampe klalen