Lirik Lagu Dudu Kula – Nunung Alvi

Bagikan

Lirik Lagu Dudu Kula – Nunung Alvi || Lirik Lagu Tarling 2022

DUDU KULA
Voc. Nunung Alvi
Cipt. Amin Hermawan
Arr. Wisnu Ochol

Nyuara ora nana ning rupa
Ketulis nanging bli kewaca
Jeritan sukma lagi cerita …

Tanduran seneng cukule demen..
Uwoe nanggung lara kangen
Rasane wong demen maksakaken

Reff:
Ngumbara nindak dalan setapak
Duwur suket welulang gan tek wiak
Langka wedi alas sing wengi tek oyak
Kenang blenak…

Kelaya gandrung kelara lara
Banyu mata saksi derita jiwa
Mungkin kaen sing dipilih ning dika
Dudu kula…

Tanduran seneng cukule demen..
Uwoe nanggung lara kangen
Rasane wong demen maksakaken

Reff:
Ngumbara nindak dalan setapak
Duwur suket welulang gan tek wiak
Langka wedi alas sing wengi tek oyak
Kenang blenak…

Kelaya gandrung kelara lara
Banyu mata saksi derita jiwa
Mungkin kaen sing dipilih ning dika
Dudu kula…

Nyuara ora nana ning rupa
Ketulis nanging bli kewaca
Jeritan sukma lagi cerita …

Was this helpful?

0 / 0