Lirik Lagu Edan Maning – Shelly Rossi

Bagikan

Lirik Lagu Edan Maning – Shelly Rossi || Lirik Lagu Tarling 2022

EDAN MANING
Voc. Shelly Rossi
Cipt. Amin Hermawan
Arr. Amin Hermawan

Laki kaya kucing gering
Awan ngringkel bengi mlangkring
Bli mikir rabine pusing
Kenang setor utang bank keliling

Mending rangda edan maning
Awak bersih kulit kuning
Luruh blanja karo daring
Tinggal kliring manjing rekening

Sing penting langsing rambut bonding
Mangkat bengi joged-jogedan maning

Reff:
Blenake urip dadi wong susah
Rasane wis bli betah ning umah
Yen dina kemis sorene jumah
Ditagih setoran bang syariah

Sing teka ngalut bli gelem bubar
Kaya wong nganter penganten anyar
Motore mandeg ning arep latar
Bli weruh wong nagih bank mekar

Mending rangda edan maning
Awak bersih kulit kuning
Luruh blanja karo daring
Tinggal kliring manjing rekening

Sing penting langsing rambut bonding
Mangkat bengi joged-jogedan maning

Reff:
Blenake urip dadi wong susah
Rasane wis bli betah ning umah
Yen dina kemis sorene jumah
Ditagih setoran bang syariah

Sing teka ngalut bli gelem bubar
Kaya wong nganter penganten anyar
Motore mandeg ning arep latar
Bli weruh wong nagih bank mekar

Laki kaya kucing gering
Awan ngringkel bengi mlangkring
Bli mikir rabine pusing
Kenang setor utang bank keliling

Mending rangda edan maning
Awak bersih kulit kuning
Luruh blanja karo daring
Tinggal kliring manjing rekening

Sing penting langsing rambut bonding
Mangkat bengi joged-jogedan maning

Was this helpful?

1 / 0