Lirik Lagu Eddy Zacky – Karma

By | Desember 21, 2018

Lirik Lagu Eddy Zacky – Karma

Karma ning alam dunya
Pasti bakale nyata
Aja gawe masalah
Aja gawe musia

Sapa sing gawe lara
Bakale kena karma
Kudu sing ati ati
Kudu saling ngormati

Reff:
Wis akeh bukti
Akeh contoh e
Urip Serakah
bakal Sengsara

Sapa sing nandur
Wis pasti mundur
Urip ning dunya
Aja serakah

Sekien wis kebukti
Ngepok ning badan sira
Urip sing ati ati
Kudu saling ngormati

Sapa sing gawe lara
Bakale kena karma
Kudu sing ati ati
Kudu saling ngormati

Reff:
Wis akeh bukti
Akeh contoh e
Urip Serakah
bakal Sengsara

Sapa sing nandur
Wis pasti mundur
Urip ning dunya
Aja serakah

Sekien wis kebukti
Ngepok ning badan sira
Urip sing ati ati
Kudu saling ngormati

Karma ning alam dunya
Pasti bakale nyata
Aja gawe masalah
Aja gawe musia

Sapa sing gawe lara
Bakale kena karma
Kudu sing ati ati
Kudu saling ngormati

Facebook Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *