Lirik Lagu Ganase Cinta – Dian Anic 2019

By | Juli 3, 2019

Lirik Lagu Ganase Cinta – Dian Anic 2019

GANASE CINTA
Voc. Dian Anic
Cipt. Yudha Zirone
Arr. Agus Manthep

Awale kakang gawe kula sumringah
Waktu wong loro bareng pandengan mata
Apa sing dirasa ati kaya bungah
Sya la la la la …

Skien wis beda dalan ceritane
Kakang cuma lewat mung andon php
Hati sun kesiksa nahan panas bara
Ganase cinta

Reff:
Kakang gawe kula ketuwon ketuwon
Cinta sing bli pasti kelakon kelakon
Demeni wong lanang wis due wong wadon
Aduh rasane kaya diantup tawon

Kakang gawe kula ketuwon ketuwon
Cinta sing bli pasti kelakon kelakon
Demeni wong lanang wis due wong wadon
Aduh rasane kaya diantup tawon

Wis cukup semene bae
Wis cukup nanggung larane
Mendinggan luruh sejene
Karuan langka rabine
Wong lanang pirang pirang
Sing ganteng ora kurang…..

Awale kakang gawe kula sumringah
Waktu wong loro bareng pandengan mata
Apa sing dirasa ati kaya bungah
Sya la la la la …

Skien wis beda dalan ceritane
Kakang cuma lewat mung andon php
Hati sun kesiksa nahan panas bara
Ganase cinta

Reff:
Kakang gawe kula ketuwon ketuwon
Cinta sing bli pasti kelakon kelakon
Demeni wong lanang wis due wong wadon
Aduh rasane kaya diantup tawon

Kakang gawe kula ketuwon ketuwon
Cinta sing bli pasti kelakon kelakon
Demeni wong lanang wis due wong wadon
Aduh rasane kaya diantup tawon

Wis cukup semene bae
Wis cukup nanggung larane
Mendinggan luruh sejene
Karuan langka rabine
Wong lanang pirang pirang
Sing ganteng ora kurang…..

Facebook Comments