Lirik Lagu Gede Tapi Cilik – Sri Ayunita

Share

Lirik Lagu Gede Tapi Cilik – Sri Ayunita || Lirik Lagu Tarling 2023

GEDE TAPI CILIK
Voc. Sri Ayunita
Cipt. Mamin Kedung
Arr. Maz Noer

Yen arepan dibanding
Kita kalah langsing
Menang ning kandel
Ya gede ya muntel

Lamonan kongkon milih
Milih sing endi
Coba pilihen kita apa kaen

Coba bandingaken
Kita lan boca kaen…

Reff:
Aja salah kita wonge
Bagen gede tapi cilik
Aja ndeleng sing arepe
Delengen sing iringane

Bagen gede wani banding
Karo sing awake langsing
Masih pinter kuat santer
Bisa goyang alon angger…

Pinter goyang.. bisa nembang
Pinter joged.. jaipongan

Lamonan kongkon milih
Milih sing endi
Coba pilihen kita apa kaen

Coba bandingaken
Kita lan boca kaen…

Reff:
Aja salah kita wonge
Bagen gede tapi cilik
Aja ndeleng sing arepe
Delengen sing iringane

Bagen gede wani banding
Karo sing awake langsing
Masih pinter kuat santer
Bisa goyang alon angger…

Pinter goyang.. bisa nembang
Pinter joged.. jaipongan

Yen arepan dibanding
Kita kalah langsing
Menang ning kandel
Ya gede ya muntel

Lamonan kongkon milih
Milih sing endi
Coba pilihen kita apa kaen

Coba bandingaken
Kita lan boca kaen…