Lirik Lagu Gembleng Kaen Ayu Kita – Anik Arnika (New ALbum 2020)

By | Desember 4, 2019

Lirik Lagu Gembleng Kaen Ayu Kita – Anik Arnika (New ALbum 2020)

GEMBLENG KAEN AYU KITA
Voc. Anik Arnika
Cipt. Mamin Kedung
Arr. Karpin RJ

Video Lirik Lagu Gembleng Kaen Ayu Kita – Anik Arnika (New ALbum 2020)

Due pacar siji kurang
Luruh sing kayang ngapa
Wadon kanggo bandingan
Sing kalah ditinggal miyang

Matane ringas bae
Bli kena deleng bokong
Sasah bae ning wadon
Yen deleng sing rada mlesnong

Gembleng kaen ayu gah kita
Milih kaen apa milih kita

Reff:
Lamon milih kaen
Los kang tek ikhlas aken
Mari sing kakang
Kula wis diadang-adang

Kula sih wong ayu
Ora mikir bli payu
Ilang wong siji
Sewu lanang sing ngenteni

Apa perlu kula slingkuh
Tiruan kaya sampean
Supaya kakange weruh
kula gah masih payu

Matane ringas bae
Bli kena deleng bokong
Sasah bae ning wadon
Yen deleng sing rada mlesnong

Gembleng kaen ayu gah kita
Milih kaen apa milih kita

Reff:
Lamon milih kaen
Los kang tek ikhlas aken
Mari sing kakang
Kula wis diadang-adang

Kula sih wong ayu
Ora mikir bli payu
Ilang wong siji
Sewu lanang sing ngenteni

Apa perlu kula slingkuh
Tiruan kaya sampean
Supaya kakange weruh
kula gah masih payu

Matane ringas bae
Bli kena deleng bokong
Sasah bae ning wadon
Yen deleng sing rada mlesnong

Gembleng kaen ayu gah kita
Milih kaen apa milih kita

Facebook Comments