Lirik Lagu Gendeng Mlorod – Dian Anic 2018

Bagikan

Lirik Lagu Gendeng Mlorod – Dian Anic

Aja nyangka ora ora
Lamon durung bukti lan nyata
Dudu wadon runtah
Luru cinta ning adepan mata

Dianggepe gendeng mlorod
Modal dandan wis ayu dicopot
Bagen milih pegot
Najan cinta kula wis pegot

Reff:
Duwure gunung bisa ditanjaki
Kawine durung wis gawe nyakiti

Jerone jurang bisa tenjogi
Larange wirang bli bisa nomboki

Dianggepe gendeng mlorod
Modal dandan wis ayu dicopot
Bagen milih pegot
Najan cinta kula wis pegot

Reff:
Duwure gunung bisa ditanjaki
Kawine durung wis gawe nyakiti

Jerone jurang bisa tenjogi
Larange wirang bli bisa nomboki

Dianggepe gendeng mlorod
Modal dandan wis ayu dicopot
Bagen milih pegot
Najan cinta kula wis pegot

Reff:
Duwure gunung bisa ditanjaki
Kawine durung wis gawe nyakiti

Jerone jurang bisa tenjogi
Larange wirang bli bisa nomboki

Aja nyangka ora ora
Lamon durung bukti lan nyata
Dudu wadon runtah
Luru cinta ning adepan mata

Dianggepe gendeng mlorod
Modal dandan wis ayu dicopot
Bagen milih pegot
Najan cinta kula wis pegot

Was this helpful?

0 / 0

Tinggalkan Balasan 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *