Lirik Lagu Gendeng Mlorod – Dian Anic 2018

By | Desember 15, 2018

Lirik Lagu Gendeng Mlorod – Dian Anic

Aja nyangka ora ora
Lamon durung bukti lan nyata
Dudu wadon runtah
Luru cinta ning adepan mata

Dianggepe gendeng mlorod
Modal dandan wis ayu dicopot
Bagen milih pegot
Najan cinta kula wis pegot

Reff:
Duwure gunung bisa ditanjaki
Kawine durung wis gawe nyakiti

Jerone jurang bisa tenjogi
Larange wirang bli bisa nomboki

Dianggepe gendeng mlorod
Modal dandan wis ayu dicopot
Bagen milih pegot
Najan cinta kula wis pegot

Reff:
Duwure gunung bisa ditanjaki
Kawine durung wis gawe nyakiti

Jerone jurang bisa tenjogi
Larange wirang bli bisa nomboki

Dianggepe gendeng mlorod
Modal dandan wis ayu dicopot
Bagen milih pegot
Najan cinta kula wis pegot

Reff:
Duwure gunung bisa ditanjaki
Kawine durung wis gawe nyakiti

Jerone jurang bisa tenjogi
Larange wirang bli bisa nomboki

Aja nyangka ora ora
Lamon durung bukti lan nyata
Dudu wadon runtah
Luru cinta ning adepan mata

Dianggepe gendeng mlorod
Modal dandan wis ayu dicopot
Bagen milih pegot
Najan cinta kula wis pegot

Facebook Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *