Lirik Lagu Getae Gedang – Ayu Karlina

Share

Lirik Lagu Getae Gedang – Ayu Karlina || Lirik Lagu Tarling 2022

GETAE GEDANG
Voc. Ayu Karlina
Cipt. Didit Natajaya
Arr. Herry Berbobot

Kaya kenang getae gedang
Larane bli bisa ilang
Bekas ning ati dadi belang
Larane wong ditinggal miang

Sun jaluk waktune cuma semenit
Tatapen matane aja sampe ketip
Katon apa beli samar apa welan
Kula sing pernah kakang sayangi
Ditinggal tanpa alesan

Reff:
Kula sing dipaih harapan
Wong sejen sing disayang sayang
Kula dianggepe mainan
Seenake kanggo dolanan

Coba sampean bayangaken
Larane wong ditinggalaken
Cinta kepaksa digantung
Larane ora kebendung

Kaya kenang getae gedang
Larane bli bisa ilang
Bekas ning ati dadi belang
Larane wong ditinggal miang

Sun jaluk waktune cuma semenit
Tatapen matane aja sampe ketip
Katon apa beli samar apa welan
Kula sing pernah kakang sayangi
Ditinggal tanpa alesan

Reff:
Kula sing dipaih harapan
Wong sejen sing disayang sayang
Kula dianggepe mainan
Seenake kanggo dolanan

Coba sampean bayangaken
Larane wong ditinggalaken
Cinta kepaksa digantung
Larane ora kebendung

Kaya kenang getae gedang
Larane bli bisa ilang
Bekas ning ati dadi belang
Larane wong ditinggal miang

Sun jaluk waktune cuma semenit
Tatapen matane aja sampe ketip
Katon apa beli samar apa welan
Kula sing pernah kakang sayangi
Ditinggal tanpa alesan