Lirik Lagu Getah Lompong – Ella Susanti

By | Maret 13, 2019

Lirik Lagu Getah Lompong – Ella Susanti

Padange wulan… Peteng katone…
Ambane jagat… Sesek rasane

Napsu tek tahan
Sabar tek kandang
Saking nrimane demen ning kakang

Kadang nangisi kadang nyengiti
Sing tek demeni nglelara ati

Reff:
Kelara lara sun di gawe lara
Panas lan perih ngengkeme ning dada
Kesiksa batin sing tek rasakena
Rusak ning jiwa…

Ibarat gatel getah godong lompong
Ruwede kaya wijile kedongdong
Due dedemen ning lakine uwong
Ora kelakon…

Kadang nangisi kadang nyengiti
Sing tek demeni nglelara ati

Reff:
Kelara lara sun di gawe lara
Panas lan perih ngengkeme ning dada
Kesiksa batin sing tek rasakena
Rusak ning jiwa…

Ibarat gatel getah godong lompong
Ruwede kaya wijile kedongdong
Due dedemen ning lakine uwong
Ora kelakon…

Napsu tek tahan
Sabar tek kandang
Saking nrimane demen ning kakang

Kadang nangisi kadang nyengiti
Sing tek demeni nglelara ati