Lirik Lagu Gubug Duwur – Charmen Bule

Lirik Lagu Gubug Duwur – Charmen Bule

GUBUG DUWUR
Voc. Charmen Bule
Cipt. H. Anton
Arr. Kato

Kelingan ning waktu masih barengan
Mimi ngomong arepan setia
Ra bakal mimi ninggalaken
Yen mimi wis ana ning kana

Pira lawase ora ketemu
Mama rasa mimi wis kelalen
Janji di ucap waktu mau
Duh rasane bli kaya bengien

Reff:
Gubug duwur tengah sawah
Wong demen ra ketunggon
Awan katon bengi katon
Duh kaya kenen laka wong wadon

Aduh mi..mimi kapan balike
Mama wis ora kuat nyanggae
Ketemu mbuh kapan waktune
Muga mimi sing kuat imane

Kembali ke Reff