Lirik Lagu Hasrat Kesumbat – Yati Larasati

By | Mei 10, 2019

Lirik Lagu Hasrat Kesumbat – Yati Larasati

Rasane langka sing weruhi
Abote kaya dibanduli
Njerite bli bisa muni
Sing gawe banyu mata mili

Sok kadang ning ati cemburu
Curiga sing durung tinamtu
Sing nuduh jarak lan waktu
Mbisiki kula wong lagi rindu

Reff:
Kaya bli kuat sun nahan kangen
Hasrat kesumbat ning angen angen
Taline cinta ning perasaan
Bli bakal udar ucul sing badan

Senajan kita adoh adohan…

Sok kadang ning ati cemburu
Curiga sing durung tinamtu
Sing nuduh jarak lan waktu
Mbisiki kula wong lagi rindu

Reff:
Kaya bli kuat sun nahan kangen
Hasrat kesumbat ning angen angen
Taline cinta ning perasaan
Bli bakal udar ucul sing badan

Senajan kita adoh adohan…

Rasane langka sing weruhi
Abote kaya dibanduli
Njerite bli bisa muni
Sing gawe banyu mata mili

Facebook Comments