Lirik Lagu Isep Isep Tebu – Ella Nurhayati

By | Maret 20, 2019

Lirik Lagu Isep Isep Tebu – Ella Nurhayati

Ning sor wiwitan tembara
Kita wong loro memadu cinta
Saling janji setia
Kisah cinta seia sekata

Janjine tanggal telu
Arepan ngadep ning penghulu
Sampe wis keliwat tanggale
Tapi Durung ana lamarane

Reff:
Janji janji tinggal janji
Ora pernah ditepati
Dasar wong lanang tukmis
Rayuan manis serba romantis

Rasa rasa isin ning batur
Ning wong tua lan sedulur
Wis lawas demenan
Durung bae kawinan

Isep isep tebu kakang ning pinggir kali
Sekien wis layu kulanie ditinggal kari

Janjine tanggal telu
Arepan ngadep ning penghulu
Sampe wis keliwat tanggale
Tapi Durung ana lamarane

Reff:
Janji janji tinggal janji
Ora pernah ditepati
Dasar wong lanang tukmis
Rayuan manis serba romantis

Rasa rasa isin ning batur
Ning wong tua lan sedulur
Wis lawas demenan
Durung bae kawinan

Isep isep tebu kakang ning pinggir kali
Sekien wis layu kulanie ditinggal kari

Ning sor wiwitan tembara
Kita wong loro memadu cinta
Saling janji setia
Kisah cinta seia sekata

Download Mp3 Ella Nurhayati – Isep isep Tebu :DISINI

Facebook Comments