Lirik Lagu Istri Santri – Esta Joss

By | Januari 4, 2019

Lirik Lagu Istri Santri – Esta Joss

Niat luruh istri santri
Kanggo batur urip sampe mati
Sing wekel ngaji limang waktu naati
Hormat patuh ngebakti ning laki

Arep perawan arep rangda
Pasrah apa jare kang Kuasa
Asal setia enak blenak nerima
Jujur santun ora gawe lara

Reff
Gampang gampang angel
luruh istri jaman saiki
Apa maning lamon
Luruh istri sing santri

Gampang gampang angel
Luruh istri kang beriman
apa maning kita
Wong doyan mabok mabokan

Sumpahe ning ati
Lamon olih istri santri
Arep tobat sujud karo Kang Maha Suci

Arep perawan arep rangda
Pasrah apa jare kang Kuasa
Asal setia enak blenak nerima
Jujur santun ora gawe lara

Reff
Gampang gampang angel
luruh istri jaman saiki
Apa maning lamon
Luruh istri sing santri

Gampang gampang angel
Luruh istri kang beriman
apa maning kita
Wong doyan mabok mabokan

Sumpahe ning ati
Lamon olih istri santri
Arep tobat sujud karo Kang Maha Suci

Niat luruh istri santri
Kanggo batur urip sampe mati
Sing wekel ngaji limang waktu naati
Hormat patuh ngebakti ning laki