Lirik Lagu Jare Sapa – Nunung Alvi

By | Maret 2, 2019

Lirik Lagu Jare Sapa – Nunung Alvi

Jare sapa enak dadi istri muda
Urip seneng bahagia ketunggon dunia
Padahal sih batine kerasa hancur
Sering nganggur sepi seduwure kasur

Pegel dodok pegel jentul dilakoni
Udan angin awan bengi tek tunggoni
Wong diwayu kudu sabar panarima
Sebab weru cintane dibagi dua

jare sapa enak dadi istri muda

Reff:
Senajan wis tua lan wis due rabi
Tapi kula cinta sayange setengah mati
Kesel memang kesel yen telat gilire
Hilang rasa mengkel yen teka katon emane

Pegel dodok pegel jentul dilakoni
Udan angin awan bengi tek tunggoni
Wong diwayu kudu sabar panarima
Sebab weru cintane dibagi dua

jare sapa enak dadi istri muda

Reff:
Senajan wis tua lan wis due rabi
Tapi kula cinta sayange setengah mati
Kesel memang kesel yen telat gilire
Hilang rasa mengkel yen teka katon emane

Jare sapa enak dadi istri muda
Urip seneng bahagia ketunggon dunia
Padahal sih batine kerasa hancur
Sering nganggur sepi seduwure kasur

Pegel dodok pegel jentul dilakoni
Udan angin awan bengi tek tunggoni
Wong diwayu kudu sabar panarima
Sebab weru cintane dibagi dua

jare sapa enak dadi istri muda