Lirik Lagu Jiwiten Kula – Anik Arnika Ft Asep Kriwil

Bagikan

Lirik Lagu Jiwiten Kula – Anik Arnika Ft Asep Kriwil || Lirik Lagu Tarling 2022

JIWITEN KULA
Voc. Anik Arnika Ft Asep Kriwil
Cipt. Zale RM
Arr. Casyadi CN

Ampun tobat.. sun bli kuat
Nyawang sedelat
Kebayange seabad

Nembe weru ning wong ayu
Sing ning hayalan
Sekien ning adepan

Gantenge… gawe ngedane
Ayune… kaya widadari

Widadarine ilang siji ning kayangan
Sekien ana ning adepane kakang…

Widadarine kien wis ora anteng
Mudun ning bumi pengen ketemu wong ganteng

Kang jiwiten kula
Bokat senoke lara
Nggo bukti yen kien dudu ngimpi

Nembe weru ning wong ayu
Sing ning hayalan
Sekien ning adepan

Gantenge… gawe ngedane
Ayune… kaya widadari

Widadarine ilang siji ning kayangan
Sekien ana ning adepane kakang…

Widadarine kien wis ora anteng
Mudun ning bumi pengen ketemu wong ganteng

Kang jiwiten kula
Bokat senoke lara
Nggo bukti yen kien dudu ngimpi

Ampun tobat.. sun bli kuat
Nyawang sedelat
Kebayange seabad

Nembe weru ning wong ayu
Sing ning hayalan
Sekien ning adepan

Gantenge… gawe ngedane
Ayune… kaya widadari

Official Video Jiwiten Kula – Anik Arnika Ft Asep Kriwil

Was this helpful?

0 / 0