Lirik Lagu Jodone Sampean – Helga Ega

By | September 23, 2019

Lirik Lagu Jodone Sampean – Helga Ega

JODONE SAMPEAN
Voc. : Helga Ega
Cipt. : Punjer Wali/Helga Ega
Arr. : Mamat Key

Awite demen akhire kangen
Kelingan bae wong ganteng
Ana ning endi pengen nemoni
Kula demen setengah mati
Ana ning endi…

Reff:
Sedina seminggu sewulan
Kula ngarep jodone sampean
Cinta wis nempel ning jero ati
Demene bli mari-mari

Cintane sayange ning kakang
Ning sampean sampe bleg-blegan
Kula gelem niburi asal jodone sampean
Wong loro tempung ning pelaminan

Ana ning endi pengen nemoni
Kula demen setengah mati
Ana ning endi…

Reff:
Sedina seminggu sewulan
Kula ngarep jodone sampean
Cinta wis nempel ning jero ati
Demene bli mari-mari

Cintane sayange ning kakang
Ning sampean sampe bleg-blegan
Kula gelem niburi asal jodone sampean
Wong loro tempung ning pelaminan

Awite demen akhire kangen
Kelingan bae wong ganteng
Ana ning endi….

Facebook Comments