Lirik Lagu Kadang Kadang kangen – Yuliana ZN

Diposting pada

Lirik Lagu Kadang Kadang kangen – Yuliana ZN

KADANG – KADANG KANGEN
Voc. Yuliana ZN
Cipt. Didit Nata Jaya
Arr. Heri Berbobot

Kanggo sing pernah teka gawa cinta
Kanggo sing pernah ngisi atine kula
Apa kabare sampean lawas ilang sing pandengan
Ning kula apa wis bli kelingan

Kula ngakui kadang masih kangen
Ning ati masih due rasa dedemen
Tapi sekien sampean dadi lakine wong lian
Bli pantes sun ngangeni sampean

Reff:
Pengen SMS ngomong kangen watir diumbangi
Sebab kakange sekien wis due rabi

Kenang wis lawas bli kedeleng kadang-kadang kangen
Pengen nemoni ning ati kaya bli wani
Yen kangen lagi nekani
Mung bisa ndeleng statuse ning FB

Kula ngakui kadang masih kangen
Ning ati masih due rasa dedemen
Tapi sekien sampean dadi lakine wong lian
Bli pantes sun ngangeni sampean

Reff:
Pengen SMS ngomong kangen watir diumbangi
Sebab kakange sekien wis due rabi

Kenang wis lawas bli kedeleng kadang-kadang kangen
Pengen nemoni ning ati kaya bli wani
Yen kangen lagi nekani
Mung bisa ndeleng statuse ning FB

Kula ngakui kadang masih kangen
Ning ati masih due rasa dedemen
Tapi sekien sampean dadi lakine wong lian
Bli pantes sun ngangeni sampean