Lirik Lagu Kangen – Wa Kancil Ft Wa Koslet | Lirik Tarling 2020

Diposting pada

Lirik Lagu Kangen – Wa Kancil Ft Wa Koslet | Lirik Tarling 2020

KANGEN
Voc. Wa Kancil Ft Wa Koslet
Cipt. Juned Kancil
Arr. Cangklek Group

Banyu maya netes ora krasa
Kelingan waktu jaman semana
Blenak bareng nglakoni wis enak senok ninggal kari

Mendem rindu ora bisa ketemu
Bayangan kaya ana ning iringan
Poto dadi kenangan waktu kita masih bebarengan

Mendem rindu ora bisa ketemu…

Reff:
Hooo angin… sampeaken kangen…
Ning kekasih sing wis ninggal kari

Hooo angin… sampeaken rindu
Ati kangen pengen pisan ketemu

Mendem rindu ora bisa ketemu
Bayangan kaya ana ning iringan
Poto dadi kenangan waktu kita masih bebarengan

Mendem rindu ora bisa ketemu…

Reff:
Hooo angin… sampeaken kangen…
Ning kekasih sing wis ninggal kari

Hooo angin… sampeaken rindu
Ati kangen pengen pisan ketemu

Banyu maya netes ora krasa
Kelingan waktu jaman semana
Blenak bareng nglakoni wis enak senok ninggal kari

Mendem rindu ora bisa ketemu
Bayangan kaya ana ning iringan
Poto dadi kenangan waktu kita masih bebarengan

Mendem rindu ora bisa ketemu…