Lirik Lagu Kanggo Mama – Ayu Dermayu

By | November 30, 2019

Lirik Lagu Kanggo Mama – Ayu Dermayu

KANGGO MAMA
Voc. Ayu Dermayu
Cipt. Zale RM
Arr.

Ning setiap ambekan mung ana doa
Kanggo mama sing ana ning surga
Kien mama wis langka wis ora nanggung lara
Mugia tenang mama ning kana

Segala upaya tek lakoni
ning tumpale jagat tek pareki
Dunya ora berharga yen mama jerit lara
Rela yen sakite pindah ning kula

Nanging gusti allah luwih sayang mama

Reff:
Kaya peteng pendelengan
Nrima kenyataan kien mama langka ning iringan

Kaya rasa bli percaya…
Nrima kenyataan kien mama langka ning dunya
Batin… rasane sedih
Pengen ketemu najan ning ngimpi

Segala upaya tek lakoni
ning tumpale jagat tek pareki
Dunya ora berharga yen mama jerit lara
Rela yen sakite pindah ning kula

Nanging gusti allah luwih sayang mama

Reff:
Kaya peteng pendelengan
Nrima kenyataan kien mama langka ning iringan

Kaya rasa bli percaya…
Nrima kenyataan kien mama langka ning dunya
Batin… rasane sedih
Pengen ketemu najan ning ngimpi

Segala upaya tek lakoni
ning tumpale jagat tek pareki
Dunya ora berharga yen mama jerit lara
Rela yen sakite pindah ning kula

Nanging gusti allah luwih sayang mama

Video Lirik Lagu Kanggo Mama – Ayu Dermayu
Facebook Comments