Lirik Lagu Kanggo Wong Kaen – Titin Hermawan

Diposting pada

Lirik Lagu Kanggo Wong Kaen – Titin Hermawan || Lirik Lagu Tarling Titin Hermawan

KANGGO WONG KAEN
Voc. Titin Hermawan
Cipt. Amin Hermawan
Arr. Wisnu Ocol

Melolong mata munangnang
Bli bisa ngucap
Yen lagi ngrasuk kebayang
Wong kaen liwat

Raga meneng katon anteng
Jare sing mandeng
Ning ati kedereng dereng
Rindu lan kangen

Rasane wong lagi demen…

Reff:
Bisikan ning jero batin
Bli muni tapi sun yakin
Kegawa smilire angin
Nambani kangen sing dingin

Ngirim rindu nitip kangen
Muga krasa ning wong kaen
Senajan ora kedeleng
Sejujure kula demen…

Raga meneng katon anteng
Jare sing mandeng
Ning ati kedereng dereng
Rindu lan kangen

Rasane wong lagi demen…

Reff:
Bisikan ning jero batin
Bli muni tapi sun yakin
Kegawa smilire angin
Nambani kangen sing dingin

Ngirim rindu nitip kangen
Muga krasa ning wong kaen
Senajan ora kedeleng
Sejujure kula demen…

Melolong mata munangnang
Bli bisa ngucap
Yen lagi ngrasuk kebayang
Wong kaen liwat

Raga meneng katon anteng
Jare sing mandeng
Ning ati kedereng dereng
Rindu lan kangen

Rasane wong lagi demen…