Lirik Lagu Katon Bae Ning Mata – Yati Komala || Lirik Tarling 2020

By | Januari 11, 2020

Lirik Lagu Katon Bae Ning Mata – Yati Komala || Lirik Tarling 2020

KATON BAE NING MATA
Voc. Yati Komala
Cipt. –
Arr. –

Kuwayang temen…
Lamo bli dadi siji…
Tekad ning ati…
Bagen sun bunuh diri…

Kula ketemu karo pemuda
Wonge sopan bagus ning rupa
Sampe kula terpikat asmara
Apa kien kenang mantrane cinta

Kula bli sanggup nahan gejolak cinta
Landep nyeset ning jero dada
Manjing sungsum meraga sukma
Jimate apa karon bae ning mata

Reff:
Cinta sejati ora kudu materi
Nanging wong lorone saling ngarteni
Kuwayang temen lamon bli dadi siji
Tekad ning ati bagen sun bunuh diri

Cintane kula mung cuma sampean siji

Kula bli sanggup nahan gejolak cinta
Landep nyeset ning jero dada
Manjing sungsum meraga sukma
Jimate apa karon bae ning mata

Reff:
Cinta sejati ora kudu materi
Nanging wong lorone saling ngarteni
Kuwayang temen lamon bli dadi siji
Tekad ning ati bagen sun bunuh diri

Cintane kula mung cuma sampean siji

Kula bli sanggup nahan gejolak cinta
Landep nyeset ning jero dada
Manjing sungsum meraga sukma
Jimate apa karon bae ning mata