Lirik Lagu Kawin Karo Bayi – Dian Anic || Lirik Tarling 2020

By | Januari 22, 2020

Lirik Lagu Kawin Karo Bayi – Dian Anic || Lirik Tarling 2020

KAWIN KARO BAYI
Voc. Dian Anic
Cipt. Zale RM
Arr. Agus Manthep

Tujuane mengarep
Aja deleng mengguri
Yen bener ana karep
Aja ngungkit sing wis terjadi

Demenane ping pira
Mantane ana pira
Lamon luru sing suci
Los mana kawine karo bayi

Reff:
Memang kula sering demenan
Nanging ora sampe mengkononan
Lamon kakang ragu ning kesucian
Buktiaken lamon wis kawinan

Keceluk wadon nakal
Nanging kula masih duwe akal

Demenane ping pira
Mantane ana pira
Lamon luru sing suci
Los mana kawine karo bayi

Reff:
Memang kula sering demenan
Nanging ora sampe mengkononan
Lamon kakang ragu ning kesucian
Buktiaken lamon wis kawinan

Keceluk wadon nakal
Nanging kula masih duwe akal