Lirik Lagu Kaya Wong Edan – Nining Sanjaya || Lirik Lagu tarling 2020

By | Juli 17, 2020

Lirik Lagu Kaya Wong Edan – Nining Sanjaya || Lirik Lagu Nining Sanjaya

KAYA WONG EDAN
Voc. Nining Sanjaya
Cipt. Nining Sanjaya
Arr. Thanu / Dudung S

Salae… Apa…
Dosane… Apa…

Tek akui..
Ngrasa salah…
Demen kakang sing wis due rabi

Bli perduli akeh rintangan
Sun tek runjang mangsawurunga
Sun demen pisan kaya wong edan…

Reff:
Najan duwure gunung
Pasti kula tanjaki
Najan amba lautan
Pasti kula sebrangi

Cinta kula ning kakang
Bli mungkin bisa ilang
Cinta kula ning kakang
Suci sepanjang jaman

Bli perduli akeh rintangan
Sun tek runjang mangsawurunga
Sun demen pisan kaya wong edan…

Reff:
Najan duwure gunung
Pasti kula tanjaki
Najan amba lautan
Pasti kula sebrangi

Cinta kula ning kakang
Bli mungkin bisa ilang
Cinta kula ning kakang
Suci sepanjang jaman

Tek akui..
Ngrasa salah…
Demen kakang sing wis due rabi

Bli perduli akeh rintangan
Sun tek runjang mangsawurunga
Sun demen pisan kaya wong edan…