Lirik Lagu Kelangon – Susy Arzetty

Diposting pada

Lirik Lagu Kelangon – Susy Arzetty

KELANGON
Voc. Susy Arzetty
Cipt. Suka Wijaya
Arr.

Kebayang ning mata kebayang
Kelingan karo sing disayang
Nangapa kakang teka
Nanduri bibit tresna
Setelah cukul demen
Sampean ninggalaken

Sing awit wulan ndongol sebatuk
Sampe katon layung padang esuk
Mata bli bisa merem
Nahan rindu sing tek pendem
Sengsara temen rasane
Kula wong lagi kangen

Kebayang ning mata kebayang…

Reff:
Kula gah pengen seneng
Najan urip bli bareng
Asal sering kedeleng

Kelangon sun kelangon
Mendi bae sun katon

Godong murag prangsane sampean
Kucing liwat katone sampean
Wong sejagat katone cuma sampean

Sing awit wulan ndongol sebatuk
Sampe katon layung padang esuk
Mata bli bisa merem
Nahan rindu sing tek pendem
Sengsara temen rasane
Kula wong lagi kangen

Kebayang ning mata kebayang…

Reff:
Kula gah pengen seneng
Najan urip bli bareng
Asal sering kedeleng

Kelangon sun kelangon
Mendi bae sun katon

Godong murag prangsane sampean
Kucing liwat katone sampean
Wong sejagat katone cuma sampean

Kebayang ning mata kebayang
Kelingan karo sing disayang
Nangapa kakang teka
Nanduri bibit tresna
Setelah cukul demen
Sampean ninggalaken