Lirik Lagu Kelaran – Nina Yani || Lagu Tarling 2019

By | September 17, 2019

Lirik Lagu Kelaran – Nina Yani

KELARAN
Voc. Nina Yani
Cipt. :
Arr. :

Duh gusti…. Hampura….
Kula salah dosa…. Ninggal keluarga ….

Endi perasaane langka tanggung jawabe
Bengen wis pernah janji
kien kakang ngingkari

Ngomonge setia arep nonggoni teka
Nyatane sun balik kula ditinggal lunga
Kien kula wis ngerti kakang sulaya janji
Kakang menghianati nyata wis kawin lari

Reff:
Kula mangkat ning Taiwan
Dadi TKI kaburan
Tapi sun ditinggal kawinan
Tegelan pisan…

Awan bengi ngumbai klambi
Demi kanggo anak laki
Tapi ning matani sampean
Ora berarti…

Mending kelangan
Timbang Kelaran…

Endi perasaane langka tanggung jawabe
Bengen wis pernah janji
kien kakang ngingkari

Ngomonge setia arep nonggoni teka
Nyatane sun balik kula ditinggal lunga
Kien kula wis ngerti kakang sulaya janji
Kakang menghianati nyata wis kawin lari

Reff:
Kula mangkat ning Taiwan
Dadi TKI kaburan
Tapi sun ditinggal kawinan
Tegelan pisan…

Awan bengi ngumbai klambi
Demi kanggo anak laki
Tapi ning matani sampean
Ora berarti…

Mending kelangan
Timbang Kelaran…

Kien kula wis ngerti kakang sulaya janji
Kakang menghianati nyata wis kawin lari

Facebook Comments