Lirik Lagu Kelaran – Nina Yani || Lirik Lagu Tarling 2020

Diposting pada

Lirik Lagu Kelaran – Nina Yani || Lirik Lagu Tarling Nina Yani

KELARAN
Voc. Nina Yani
Cipt. Nina Yani
Arr. Yani Hidayat

Duh Gusti…
Ampura…
Kula salah dosa…
Ninggal kluarga…

Endi perasaane langka tanggung jawabe
Bengen wis pernah janji kien kakang ngingkari
Ngomonge setia arep nonggoni teka
Nyatane sun balik kula ditinggal lunga

Kien kula wis ngerti kakang sulaya janji
Kakang menghianati nyata wis kawin lari..

Reff:
Kula mangkat ning Taiwan dadi TKI kaburan
Tapi sun ditinggal kawinan
Tegelan pisan…

Awan bengi ngumbai klambi demi kanggo anak laki
Tapi ning matane sampean
Ora berarti…

Mending kelangan timbang kelaran…

Endi perasaane langka tanggung jawabe
Bengen wis pernah janji kien kakang ngingkari
Ngomonge setia arep nonggoni teka
Nyatane sun balik kula ditinggal lunga

Kien kula wis ngerti kakang sulaya janji
Kakang menghianati nyata wis kawin lari..

Reff:
Kula mangkat ning Taiwan dadi TKI kaburan
Tapi sun ditinggal kawinan
Tegelan pisan…

Awan bengi ngumbai klambi demi kanggo anak laki
Tapi ning matane sampean
Ora berarti…

Mending kelangan timbang kelaran…

Kien kula wis ngerti kakang sulaya janji
Kakang menghianati nyata wis kawin lari..