Lirik Lagu kenangan Indah – Susy Arzetty

By | Januari 3, 2019

Lirik Lagu kenangan Indah – Susy Arzetty

Kenangan indah waktu semana
Kisah cinta kula karo sampean
Pada senenge pada demene
Tapi sayang durung ana jodohne

Maksude ngati memeluk gunung
Apa daya tangan sun ora tepung
Sepira pengene angel dadi sijine
Sebab kakang wis ana sing duwe

Reff:
Ati sun sedih
Lara ning ati
Yen kelingan
Waktu lagi demenan

Umpama waktu
Bisa diulang
Kula pengen
Dadi istri sampean

Karna kula
Ning kakang demen pisan

Maksude ngati memeluk gunung
Apa daya tangan sun ora tepung
Sepira pengene angel dadi sijine
Sebab kakang wis ana sing duwe

Reff:
Ati sun sedih
Lara ning ati
Yen kelingan
Waktu lagi demenan

Umpama waktu
Bisa diulang
Kula pengen
Dadi istri sampean

Karna kula
Ning kakang demen pisan

Kenangan indah waktu semana
Kisah cinta kula karo sampean
Pada senenge pada demene
Tapi sayang durung ana jodohne

Maksude ngati memeluk gunung
Apa daya tangan sun ora tepung
Sepira pengene angel dadi sijine
Sebab kakang wis ana sing duwe