Lirik Lagu Keramas Bareng – Aan Anisa 2019

Lirik Lagu Keramas Bareng – Aan Anisa 2019

KERAMAS BARENG
Voc. Aan Anisa
Cipt. Dedi Nataz
Arr. Casyadi CN

Endas manyung di jangan gombyang
Sega anget wadae piring
Gelem busung sun demen kakang
Endas mumet awak sampe gering

Awan bengi kula nglenjeri
Kepengen pisan ditakoni
Tapi kakang bli ngerti ngerti
Yen bli wirang nekad tek dolani

Reff:
Aduh priben bae carane
Supaya bisa dadi jodone
Yen kelakon karo sampean
Sun due kaul kramas barengan

Awan bengi kula nglenjeri
Kepengen pisan ditakoni
Tapi kakang bli ngerti ngerti
Yen bli wirang nekad tek dolani

Reff:
Aduh priben bae carane
Supaya bisa dadi jodone
Yen kelakon karo sampean
Sun due kaul kramas barengan

Endas manyung di jangan gombyang
Sega anget wadae piring
Gelem busung sun demen kakang
Endas mumet awak sampe gering

Awan bengi kula nglenjeri
Kepengen pisan ditakoni
Tapi kakang bli ngerti ngerti
Yen bli wirang nekad tek dolani