Lirik Lagu Ketuwan Lanang – Yola Kamplong

By | Januari 23, 2020

Lirik Lagu Ketuwan Lanang – Yola Kamplong

KETUWAN LANANG
Voc. Yola Kamplong
Cipt. Amin Hermawan
Arr. Wisnu OV

Akeh wong rangda
Milih laki bujangan
Sing lanang duda
Pengen rabi perawan

Kawin kepaksa
Karo sing luwih tua
Soal biasa
Sing penting bahagia

Seneng kaya tangga…

Reff:
Ketuwan lanang
Ora isin ora wirang
Tenimbang gendakan
Ora jelas bli karuan

Bli kawin resmi
Padu kawin kyai
Sing penting nyukup
Kesanding karo materi

Kumpul kebo wis ora jaman
Langka jodoh mader gampang marian

Kawin kepaksa
Karo sing luwih tua
Soal biasa
Sing penting bahagia

Seneng kaya tangga…

Reff:
Ketuwan lanang
Ora isin ora wirang
Tenimbang gendakan
Ora jelas bli karuan

Bli kawin resmi
Padu kawin kyai
Sing penting nyukup
Kesanding karo materi

Kumpul kebo wis ora jaman
Langka jodoh mader gampang marian

Akeh wong rangda
Milih laki bujangan
Sing lanang duda
Pengen rabi perawan

Kawin kepaksa
Karo sing luwih tua
Soal biasa
Sing penting bahagia

Seneng kaya tangga…