Lirik Lagu Kirim Do’a – Yoyo S

By | Juli 4, 2019

Lirik Lagu Kirim Do’a – Yoyo S

Jam rolas kirim doa ning wong tua
Sepi uwong arep baca kitab suci
Wis lawas kakang due rasa cinta…
Arep ngomong isin kakang bli wani

Ning pesantren tempate wong luru ilmu
Lanang wadon nurut printahe kyai
Sing bengen mas yoyo tek tunggu tunggu
Najan ketunggon arep ngomong ora wani

Reff:
Sekien… wis terang…
Kakang demen nok iin kakang sayang
Lahir batin… Kula terima…
Ora isin mas yoyo kulane cinta

Kota mekah tempate jemaah haji
Ning arafah tempate sembahyang lohor
Harta benda kakang ora tek fikiri
Rumah tangga bahagia kita wong loro

Jam rolas kirim doa ning wong tua
Sepi uwong arep baca kitab suci
Wis lawas kakang due rasa cinta…
Arep ngomong isin kakang bli wani

Ning pesantren tempate wong luru ilmu
Lanang wadon nurut printahe kyai
Sing bengen mas yoyo tek tunggu tunggu
Najan ketunggon arep ngomong ora wani

Reff:
Sekien… wis terang…
Kakang demen nok iin kakang sayang
Lahir batin… Kula terima…
Ora isin mas yoyo kulane cinta

Kota mekah tempate jemaah haji
Ning arafah tempate sembahyang lohor
Harta benda kakang ora tek fikiri
Rumah tangga bahagia kita wong loro

Facebook Comments