Lirik Lagu Kopi Lendot – Sri Avista

By | Desember 17, 2018

Lirik Lagu Kopi Lendot – Sri Avista

Gara-gara kopi lendo
Laki sering sengat-sengot
Yen bengi mangkat begadang
Nongkronge ning warung wedang

Gara-gara kopi lendot
Sing ana ning warung toang
Duit lan pekaya entok
Kanggo nyewaki pelayan

Reff:
Tuku sapi olihe bandot
Lanange ngopi wadone nglendot
Yen ning umah pengene sewot
Rabine nglendot ngomonge abot

Laki lagi kedanan ning kopi lendot
Rumah tangga bahagia dadine pegot

Gara-gara kopi lendot
Sing ana ning warung toang
Duit lan pekaya entok
Kanggo nyewaki pelayan

Reff:
Tuku sapi olihe bandot
Lanange ngopi wadone nglendot
Yen ning umah pengene sewot
Rabine nglendot ngomonge abot

Laki lagi kedanan ning kopi lendot
Rumah tangga bahagia dadine pegot

Gara-gara kopi lendo
Laki sering sengat-sengot
Yen bengi mangkat begadang
Nongkronge ning warung wedang

Gara-gara kopi lendot
Sing ana ning warung toang
Duit lan pekaya entok
Kanggo nyewaki pelayan

Facebook Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *