Lirik Lagu Kumis Kandel – Anik Arnika

By | Maret 9, 2019

Lirik Lagu Kumis Kandel – Anik Arnika

Arumanis gulane roti
Kolang kaling wijile bening
Turun tangis rasane ngati
Barang weruh rabine nyanding

Wedus jawa mangane suket
Uwit waru doyong meng kali
Tiwas kula demene ruket
Beli weru wis due rabi

Reff:
Wong lanang kumise kandel
Ora kena di andel
Ning kula ngaku duda
Padahal anake lima

Wong lanang kumise kandel
Ora kena di andel
Ning jaba ngaku lengko
Ning umah rabine loro

Tuku srikaya ning cidedel
Aja percaya ning kumes kandel

Wedus jawa mangane suket
Uwit waru doyong meng kali
Tiwas kula demene ruket
Beli weru wis due rabi

Reff:
Wong lanang kumise kandel
Ora kena di andel
Ning kula ngaku duda
Padahal anake lima

Wong lanang kumise kandel
Ora kena di andel
Ning jaba ngaku lengko
Ning umah rabine loro

Tuku srikaya ning cidedel
Aja percaya ning kumes kandel

Arumanis gulane roti
Kolang kaling wijile bening
Turun tangis rasane ngati
Barang weruh rabine nyanding