Lirik Lagu Laka Melase – Dadang Anesa

By | Februari 1, 2019

Lirik Lagu Laka Melase – Dadang Anesa

Jalinan cinta kula karo sampean
Dimanja manja tek sayang sayang
Tapi nang apa langka katone kakang
Ning kula slalu ngelara bae langka melase

Akibat cinta kula dadi nelangsa
Diputus bli dikawin beli
Sing tek demeni ora ngladeni sedih
Getune kula setengah mati lara ning ati

Reff:
Kakang sun demen pisan
Karo sampean kula slalu kelingan
Kula slalu nangisi
Ning ati pengen pisan nemoni

Urip kaya bli betah
Ditinggal cinta nangis sedina dina
kakang ganti kekasih ning diri kula ora perduli

Arepan tulung sun tulunge ning sapa
Wong tua wis ora daya upaya

Akibat cinta kula dadi nelangsa
Diputus bli dikawin beli
Sing tek demeni ora ngladeni sedih
Getune kula setengah mati lara ning ati

Reff:
Kakang sun demen pisan
Karo sampean kula slalu kelingan
Kula slalu nangisi
Ning ati pengen pisan nemoni

Urip kaya bli betah
Ditinggal cinta nangis sedina dina
kakang ganti kekasih ning diri kula ora perduli

Arepan tulung sun tulunge ning sapa
Wong tua wis ora daya upaya

Jalinan cinta kula karo sampean
Dimanja manja tek sayang sayang
Tapi nang apa langka katone kakang
Ning kula slalu ngelara bae langka melase

Facebook Comments