Lirik Lagu Lakine Tek Bayari – Devi Manual

Bagikan

Lirik Lagu Lakine Tek Bayari – Devi Manual || Lirik Lagu tarling 2022

LAKINE TEK BAYARI
Voc. Devi Manual
Cipt. Iwan String XP
Arr. Abud Xtrim

Hancur rasa ati
Bli bisa diobati
Umpama wong tiba
Ditambah ketiban anda

Ngomong wis bli cinta
Karo sing ning umah
Cuma siji kula sing
gawe kakang bahagia

Tapi kien wis tega
Bli ilok katon ning mata
wis bli ilok teka
apa abot ning kana

Reff:
Tiwas nurut bisikan setan
Luruh genah usup-usupan
Tiwas kula wis pasrah…
ceg kanggo sampean

Ati lara rasa ditendang
Moal ilang wis dadi belang
Deleng rabine kakang…..
Ngocog ning arep lawang

Tenimbang lara ati
Mene lakine tek bayari….

Ngomong wis bli cinta
Karo sing ning umah
Cuma siji kula sing
gawe kakang bahagia

Tapi kien wis tega
Bli ilok katon ning mata
wis bli ilok teka
apa abot ning kana

Reff:
Tiwas nurut bisikan setan
Luruh genah usup-usupan
Tiwas kula wis pasrah…
ceg kanggo sampean

Ati lara rasa ditendang
Moal ilang wis dadi belang
Deleng rabine kakang…..
Ngocog ning arep lawang

Tenimbang lara ati
Mene lakine tek bayari….

Ngomong wis bli cinta
Karo sing ning umah
Cuma siji kula sing
gawe kakang bahagia

Tapi kien wis tega
Bli ilok katon ning mata
wis bli ilok teka
apa abot ning kana

Was this helpful?

1 / 0