Lirik Lagu LAKJEM (Laki Kejem) – Dian Anic

Diposting pada

Lirik Lagu LAKJEM (Laki Kejem) – Dian Anic

Langka senenge langka enake
Sun duwe laki kejem sifate
Sakit tek obati pegel tek pijiti
Balesan sampean… Sering nyewoti

Bli keitungan sun digebugi
Kaya satoan ning mata laki
Mengkele ning jaba sewote ning umah
Kula rabi sampean kanggo sasaran

Reff:
Dume sampean anake wong sugih
Kejem pisan sampean mewasa rabi
Ning jero umah gawani wadonan
Sengaja gawe kula mati kelaran

Duh kakang kula wis ora tahan…

Bli keitungan sun digebugi
Kaya satoan ning mata laki
Mengkele ning jaba sewote ning umah
Kula rabi sampean kanggo sasaran

Reff:
Dume sampean anake wong sugih
Kejem pisan sampean mewasa rabi
Ning jero umah gawani wadonan
Sengaja gawe kula mati kelaran

Duh kakang kula wis ora tahan…

Langka senenge langka enake
Sun duwe laki kejem sifate
Sakit tek obati pegel tek pijiti
Balesan sampean… Sering nyewoti

Bli keitungan sun digebugi
Kaya satoan ning mata laki
Mengkele ning jaba sewote ning umah
Kula rabi sampean kanggo sasaran