Lirik Lagu Lanang Idaman – Heny Aditya 2019

Lirik Lagu Lanang Idaman – Heny Aditya

LANANG IDAMAN
Voc. Heny Aditya
Cipt. Dejoey Alesandro (Dejoey)
Arr. Rano Player

Kang kula demen karo sampean
Kang kula kangen karo sampean
Demen ning kakang gawe kedanan
Pancen sampean lanang idaman

Ibarat pelem pelem gemading
Pulen rasane enak dipangan
Kang kula pengen terus kesanding
Kesanding cinta karo sampean
Lanang idaman…

Reff:
Cintane kula bli bakal lali
Demen sampean bli mari-mari

Pengen ketunggon karo sampean
Urip barengan karo sampean
Pancen sampean lanang idaman
Sampean dadi rebutan

Ibarat pelem pelem gemading
Pulen rasane enak dipangan
Kang kula pengen terus kesanding
Kesanding cinta karo sampean
Lanang idaman…

Reff:
Cintane kula bli bakal lali
Demen sampean bli mari-mari

Pengen ketunggon karo sampean
Urip barengan karo sampean
Pancen sampean lanang idaman
Sampean dadi rebutan

Ibarat pelem pelem gemading
Pulen rasane enak dipangan
Kang kula pengen terus kesanding
Kesanding cinta karo sampean
Lanang idaman…