Lirik Lagu Layung Putih – Dadang Anessa

By | Maret 1, 2019

Lirik Lagu Layung Putih – Dadang Anessa

Sampean demene seliwatan
Nganggep kula kanggo watu loncatan
Hubungan durung katon salahe
Ganti cinta pegel pisan mutuse

Sekien kula wis luwih ngerti
Sampeane wong ganteng paling sugih
Barang kula anake wong dagang srabi
Lara ati cintane digeceki

Reff:
Ibarat cacing demen ning layung putih
Tirakat sampe gering bli mungkin dadi siji
Segalane kula ora ngimbangi

Cinta kula putih masih ora kepilih
Senajan diputus ora arep nyengiti
Selawase kula sabar ngenteni

Sekien kula wis luwih ngerti
Sampeane wong ganteng paling sugih
Barang kula anake wong dagang srabi
Lara ati cintane digeceki

Reff:
Ibarat cacing demen ning layung putih
Tirakat sampe gering bli mungkin dadi siji
Segalane kula ora ngimbangi

Cinta kula putih masih ora kepilih
Senajan diputus ora arep nyengiti
Selawase kula sabar ngenteni

Sampean demene seliwatan
Nganggep kula kanggo watu loncatan
Hubungan durung katon salahe
Ganti cinta pegel pisan mutuse

Sekien kula wis luwih ngerti
Sampeane wong ganteng paling sugih
Barang kula anake wong dagang srabi
Lara ati cintane digeceki